Voor bedrijven

Stress. Op zich is het niet verkeerd. Sterker nog, we hebben het nodig. Om deadlines te halen, Prestaties te verrichten en om resultaten te scoren. Echter, blootstelling aan langdurige stress en een hoge werkdruk zijn slecht voor je personeel en werknemers. Daarom is Stress Prevent er ook voor bedrijven.

Maak gebruik van een stresscoach

Als je langdurig blootgesteld wordt aan een hoge werkdruk en aan stress dan bouw je in je lichaam stresshormonen op. Je raakt overbelast en uitgeput. Zowel lichamelijk als emotioneel. Enkele signalen zijn dat je prikkelbaar wordt richting collega’s. Je raakt snel emotioneel. En je voelt je moe en futloos. Dit betekent dat je roofbouw aan het plegen bent op je gezondheid. Een natuurlijke reactie is echter dat je door wilt gaan. Je taken moeten af. Je neemt dus geen tijd om te rusten en te herstellen. Uiteindelijk kan dit leiden tot overspannenheid of zelfs tot een burn out. Rust alleen helpt in dat geval niet meer. Dan zijn coaching en stresstherapie nodig.

Door coaching en therapie wordt de balans weer hersteld. De balans tussen belastbaarheid en belasting. Als stresscoach maak ik daar bij gebruik van de CSR methode. Een burn out is namelijk een fysiologische aandoening. Met een mix van behandelingen geef ik je handvatten en leer ik je vaardigheden op lichamelijk, emotioneel en sociaal vlak. Je leert van mij om stress af te wisselen met rust en herstel.  Heb je deze vaardigheden onder de knie en kun je ze reguleren? Dan gaan we de balans herstellen tussen belasting en belastbaarheid.

Hyperventilatie